Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

vesti

MOTOR ODLIČAN, GUME IZ DOBA TITA, A AKUMULATOR MI ISPADAO IZ GEPEKA: Neobičan oglas za automobil postao hit! (FOTO)


Za deset dana ovaj oglas je imao više od 122 hiljade pregleda.


Jedan mladić iz Temerina objavio je urnebesan oglas za prodaju polovnog automobila. Za kratko vreme dostigao je više od 122 hiljade pregleda, a želja mu je bila, kaže, da se naruga stereotipima kojima se prodavci koriste u oglasima.

Autor: Pink.rs

- Motor odličan, troši samo litar ulja na 20 kilometara. Gume kao nove, originalne iz doba Tita. Limarija malo lošija, nekoliko puta mi akumulator ispao iz gepeka. Ozbiljnom kupcu popust od 1000 evra - ovakav oglas jednostavno vas mami da pogledate automobil koji vlasnik prodaje. Dvadesetjednogodišnji Dušan kaže da je oglasom želeo da se našali sa prodavcima u čijim je oglasima sve naj-naj.

- Gledajući oglase primetio sam da su jednolični, pa sam želeo da budem originalan. Smislio sam ga bukvalno za pola sata – kaže za Pink.rs Dušan Popović, vlasnik automobila.

Autor: Pink.rs

U tome je očigledno uspeo, jer je za deset dana njegov imao više od 122 hiljade pregleda. Telefon mu zvoni neprekidno i većina samo želi da mu čestita na maštovitosti. Imao je vlasnik horor modela „peglice“ i ozbiljnih ponuda, a zaista i želi da je proda jer je zaljubljenik u motocikle i sa njima se, kaže, mnogo više zabavlja.

A kako oglas izgleda možete pogledati ovde: https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9760700/fiat-126-horror 

M.Vitomirović

Komentari • 0


povezane vesti