separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zanimljivosti

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK: Boing 737 počeo da pada i završio u moru! Sve snimljeno mobilnim telefonom! (VIDEO)


Zastrašujući snimci iz kokpita "boinga 737" koji se srušio u Saveznim državama Mikronezije, ostrvskoj državi u Tihom okeanu, pokazao je dosad neviđene kadrove pada aviona iz pozicije pilota.


Kadar, kakav je mogao da se vidi samo u rekonstrukcijama vazduhoplovnih katastrofa, pokazuje panične reakcije pilota dok letelica pada. Vidi se i trenutak kada se ruši u lagunu pored međunarodnog aerodroma Čuk. Video, snimljen mobilnim telefonom inženjera leta, pokazuje pilote koje alarm upozorava da je avion suviše blizu tla.

- Suviše smo nisko - uzvikuje jedan od pilota neposredno pre nego što je avion pogodio more. Video se zaustavlja odmah nakon što je avion udario u vodu.

Avion je leteo je iz Pohnpeja, promašio je pistu i srušio se u lagunu u uslovima loše vidljivosti zbog čega su piloti morali da se oslanjaju na instrumente.

U letelici je bilo 35 putnika i 12 članova posade. Mislilo se da su svi preživeli nakon što su ih iz vode spasli lokalni brodovi i ronioci američke mornarice. Međutim, nakon nekoliko dana ispostavilo se da je, pored šest teško povređenih, bila i jedna žrtva nesreće, putnik čije su telo izvukli ronioci. Tokom istrage utvrđeno je da smrtno stradali putnik nije bio vezan i da je zadobio fatalne povrede glave.   

Inače, avion je pao 28. spetembra 2018, ali se sada pojavio snimak posle završene istrage.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti