separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zanimljivosti

NEVEROVATNO! Mladić ušao u napuštenu vilu japanskog milijardera - Šokirao se prizorom, ali ga je JEDNA STVAR posebno iznenadila (VIDEO)


Ceo objekat izgleda kao skladište za veliki broj skulptura i drugih umetničkih dela.


Napušteni objekti uglavnom ne izgledaju spektakularno ni spolja, ni iznutra. Međutim, Stiv Ronin, mladić koji istražuje napuštene objekte, odlučio je da obiđe napuštenu vilu jednog japanskog milijardera i čudom nije mogao da se načudi kada je u nju ušao.

Autor: Printscreen YouTube/Steve Ronin

- Ne znam mnogo o ovom mestu, nadam se da ćemo naći neke slike ili bilo šta drugo što će nam ukazati o čijoj vili se radi. Od nekoliko prijatelja sam saznao da je pripadala japanskom milijarderu koji ju je koristio samo za bogatu umetničku kolekciju - rekao je Ronin na samom početku svog istraživanja.

Pretpostavlja se da je vila sagrađena 80-ih godina prošlog veka, a napuštena 2013. godine.

Autor: Printscreen YouTube/Steve Ronin

Tačna sudbina vlasnika ovog neverovatnog objekta se ne zna, kruže priče da je proneverio veliki novac i potom jednostavno nestao i ostavio sve iza sebe. Drugi tvrde da je otišao u zatvor.

Autor: Printscreen YouTube/Steve Ronin

Zanimljivo je da iz kuće, iako je napuštena, ništa nije ukradeno i nijedan prozor nije razbijen. Ronin objašnjava da se u Japanu slabo krade tako da se u vili mogu videti mnoge dragocenosti.

Ceo objekat izgleda kao skladište za veliki broj skulptura i drugih umetničkih dela.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti