AKTUELNO

Subotić zanemeo.

Protekle noći, učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge", imali su priliku da pogledaju pojedine snimke nastale u poslednjih nekoliko dana.

Foto: TvPink Printscreen

Na jednom od njih Luna Đogani i Karađorđe Subotić savetovali su Davida Dragojevića kako da se ponaša nakon svađe sa svojom devojkom, Aleksandrom Subotić.

Luna je rekla da su emocije u rijalitiju prenaglašene, dok je Karađorđe posavetovao Davida da se nasmeje i ode na drugu stranu kada njegova ćerka počne da histeriše.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon pogledanog snimka, Aleksandra je pobesnela, pa je iznela niz šokantnih detalja iz života sa svojim ocem.

Ja kao da sam strancima u ovom rijalitiju. Kao da sam došla u neki paralelni univerzum. Ja nikad nisam u pravu, ni za mog tatu nisam u pravu, ne znam kako se osećam, oni meni kao otvaraju oči. Hvala im puno, meni ne treba niko da otvara oči. Moj tata nikad nije bio objekivan, sve momke je gledao kao moje žrtve i kao momke koje ja šikaniram, ne dam im da žive i tako dalje. I momci sa kojima sam se tukla dolazili su kod Karađorđa na kafu, on sam zna da je to istina - rekla je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MILJANA BRUTALNO PROZVALA SANJU STANKOVIĆ! Matora skočila i pozelenela od muke! (VIDEO)

Ja sam pričao sa Karađorđem, on mi je rekao da se samo nasmejem, da je iskuliram, da je malo pustim i da će sve biti ok - naveo je David.

Foto: TvPink Printscreen

Karađorđe nije želeo da se oglašava, te je sve samo bez reči posmatrao.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednom snimku.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Aleksandra Subotić

#Karađorđe Subotić

'