AKTUELNO

Prekorela ga i za laž koju je izneo o njoj.

Tokom noći je došlo do žestoke svađe izmešu Zlate Đurković i Lazara Jeremića, kada je on tvrdio da Pinkova zvezda nije imala lepe reči za Natašu Moskvu, njegovu simpatiju, što je ona negirala.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ove žestoke svađe je Zorica Marković odlučila da porazgovara sa Lazarem i posavetuje ga šta mu je činiti, a ovu priliku je iskoristila i da ga iskritikuje zbog laži koju je izneo prethodne noći o njoj.

Lazare, ako si lagao, nisi trebao ka*anje da spominješ. To je nešto najgore što si mogao da kažeš. Ja ne znam ni kada je to pisalo - prekorela je Zorica Lazara, a onda je nastavila da ga savetuje da se odvoji od Nataše:

Foto: TvPink Printscreen

Ona kaže sada da ti igraš igru da bi osigurao opstanak. Ona kaže da si joj se zgadio. Ona gazi sada tebe, pazi šta radiš. Počelo je opasno da se spletkari. Sad sam videla kod Ane i Matore. Pokušaće da te zavadi sa Matorom, a to nije dobro. Stisni mu*a. Ona ti je rekla da nema emocije.
Rekla mi je: "Ja ne mogu bez toga, iz*ebao si me, to mi je trebalo i to je to". Mislio sam da je to rekla u besu i da ne misli tako - odgovorio je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ona kaže da to što je tebi rekla, to je iskreno i to poštuj i prihvati da je to tako. Meni je danas 100 rekla da želi da ti izađeš iz kreveta - otkrila je Markovićeva Lazaru.

Osim ovoga, Zorica je posavetovala Jeremića da se ne svađa sa Zlatom zbog Moskve jer ona nije vredna toga.

Pročitajte još: GUŠILA SE U SUZAMA! Zlata nije mogla da se smiri nakon Lazarevih optužvi, a Nataša joj priznala: ON OVO SVE RADI RADI OPSTANKA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'