separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VEČERAS ĆE STUDIO BRUJATI OD NJIH: Članovi porodica zadrugara napraviće PRAVI HAOS, MNOGE TAJNE ISPLIVAĆE NA VIDELO! (FOTO)


Budite od 22 časa uz televiziju Pink i najgledaniji rijaliti na našim prostorima.


Kao i svakog četvrtka, u studiju "Zadruge" biće veoma napeto, jer večeras uživo članovi porodica i prijatelji učesnika najgledanijeg rijalitija u regionu komentarišu svoje najbliže pred milionskim auditorijumom.

Autor: TV Pink Printscreen

Ovog puta o najaktuelnijim temama pričaće drugarica Zerine Hećo, Jovana Jovanov, otac Lune Đogani, Gagi, i majka Save Perovića - Suzana Perović Blondi.

Kako se mnogo pričalo o aferama Dragane i njenog supruga, njena drugarica će prokomentarisati njihov odnos, dok će Savina majka imati mnogo toga da kaže s obzirom na to da se u poslednjih nekoliko nedelja pričalo o njegovim homoseksualnim iskustvima.

Autor: Facebook

Gagi Đogani će pred milionskim auditorijumom komentarisati Lunin odnos sa Davidom Dragojevićem i Markom Miljkovićem, a sigurno će biti potegnute i mnoge druge aktuelne teme.

To su samo neki od razloga da večeras posle 22 časa budete uz televiziju Pink, jer posle njihovog gostovanja sledi gledanje snimaka, što garantuje burno veče u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima.

Autor: V. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti