AKTUELNO

Njima se ovi komentari neće svideti.

Svađa Baneta Čolaka i Zerine Hećo u toku prethodne noći uzburkala je skoro sve zadrugare, a mnogi su još pod utiskom zbog njegove posesivnosti koju ukućanin sve više ispoljava.

On je zbog toga pao i psihički, pa je napustio emisiju radija ,,Amnezija", tvrdeći da nije bio sposoban da učestvuje u programu. Veliki šef je zbog toga predložio da on bude smenjen, što mu je dodatno pogoršalo situaciju u kojoj se trenutno nalazi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Podstaknut svime što se dogodilo, Lepi Mića je u razgovoru sa Marijanom Zonjić imao potrebu da kaže šta misli o svemu što je video i čuo.

Nerviraš i majku i porodicu, ispadaš smešan, rekao sam da je bolje da raskinu. On ju je upoznao onakvu kakva je ona i misli da je menja - počeo je Lepi Mića.
I to je našao ovde da je menja. Ona je potpuno druga osoba kad nije sa njim, ono sinoć je bila ona. Nju je bolelo uvo ko je pored nje. On je gledao šta je ona radila u prošlom rijalitiju - rekla je Marijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mislim da je on počeo više da se brine o njoj nego o sebi. On je posesivan. Ja kad vidim da ulazim u svađu sa svojom ženom ja iskuliram i posle kao da se ništa nije desilo, a on se svađa oko toga da li je ona obukla nešto ili nije. Trebao je da je pusti da se napije i da odspava - rekao je Lepi Mića.

Bane i Zerina su i te kako ostavili utisak na sve takmičare, a šta je Lepi Mića još ispričao o njima pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marijana Zonjić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'