AKTUELNO

Sve zbog nargile.

Veliki šef je priredio zadrugarima iznenađenje poslavši im pismo kojim ih je obavestio da će u Šiša baru biti organizovana žurka. Iako je sve krenulo u dobrom ritmu, došlo je do svađe između Nataše Moskve i Jelene Golubović.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, njih dve su se posvađale zbog nargile koju je pušila Golubovićeva, a Nataša je bez pitanja uzela misleći da je Dragana Mitar pušila tu istu. Jelena joj je drsko odgovorila i oduzela joj istu zbog čega je Moskva iznervirala, pa joj je uputila niz uvreda.

Nisam znala da je tvoje, Dragana mi je dala. Koja si ti krava. Imaćeš gadne probleme. Na*ebaću ti se znaš kako za ovo. Zaspaćeš ti. Kakva si krava, jesi li se očešljala, jesi li oprala zube? Na*ebaćeš, moržu jedan rasprali! Vidi kako si ružna. Smrdi ti iz usta - provocirala je Nataša

Foto: TvPink Printscreen

Jelena se nije preterano uzrujala zbog ovoga, već se distancirala od nje i nije joj davala na značaju, te je Nataša ostala bez dobijene bitke.

Pročitajte još: SAM JE SEBE UBACIO U TU PRIČU: Marko Stolić nakon što je napustio Zadrugu otkrio šta je SRŽ POMPE OKO MARIJANE I COBETA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jelena Golubović

#Nataša Moskva

'