AKTUELNO

Ne želi da je stavljaju u isti koš sa Markovim bivšim devojkama!

Zadrugari večeras odgovaraju na pitanja novinara, a predstavnici sedme sile su pitali Lunu Đogani da prokomentariše svoj odnos sa Markom Miljkovićem.

Govorili smo o tvojim potencijalnim simpatijama, ali primetili smo da ste ti i Marko Miljković izuzetno bliski. Primetili smo da ti ne prija kada te porede sa njegovim bivšim devojkama. Da li misliš da si ti za njega posebna? - pitao je Darko Tanasijević, novinar portala Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je objasnila šta je u njihovom odnosu posebno i na koji način se ona njemu približila.

Marko meni izuzetno prija. On ne voli da se mazi i priča o svojim emocijama, kao stub je neki dok ga ne provališ. Ja sam ga naučila da se malo opusti jer to devojke vole. Svaki put kada ga vidim ja ga poljubim i zagrlim, pitam ga šta ima novo, kako je, koja devojka mu se sviđa. I on stvarno počne da se otvara i priča sa mnom. Drago mi je što sam ubila onog tvrdog Marka u njemu, postao je nežan i emotivan pored mene - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je otkrila i zašto ne želi da je dovode u vezu sa Miljkovićevim bivšim devojkama i zadrugarkama koje mu se sviđaju.

Smeta mi jer ne želim da me neko stavlja u taj koš, jer smo mi ovde samo drugari, pa se ograđujem od te priče - dodala je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: IZBOR JE PAO: Ova trojka će se BORITI za opstanak u rijalitiju! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'