AKTUELNO

Boji se njihove reakcije?!

Marijanu Zonjić i Slobodana Batjarevića Cobeta mnogi zadrugari prozivaju da gaje emocije jedno prema drugome zbog plavušinog ophoženja prema pevaču. Iako oni tvrde da su prijatelji, njihovi postupci govore suprotno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Cobeta grize savest što svi zadrugari misle da između njih dvoje ima nečega, pa je porazgovarao sa Zoricom Marković o celokupnoj situaciji, a ona ga je posavetovala šta mu je činiti.

Sa moje strane nema nikakvih emocija, ali kad ja nju za crnim stolom zaštitim i svi to skapiraju kao... Zoko, ja sam gospodin, ne volim da vređam, pogotovo žene. Što bih dirao devojku, iako se ona zaljubilja, može još 10 njih da se zaljubi, u jezero nek se bace, to je njihova stvar. Napolju se ne bi ni pogledali - rekao je Cobe.
Ona ne vrti priču, ona se zavrtela. Još sad i Adam. Ispada da je on maska tebi i njoj. Ona nikad nije ovde izbacila du*e, u izolaciji jeste tebi. Ja to ne bih mogla svom drugu. Tvoji sigurno kući pričaju o ovome - uzvratila mu je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da pričaju. Nerviram se što sam se uopšte družio sa devojkom - rekao je iznervirano Cobe.
Nema šta da je otkačiš, ako vam je mirna savest. Ništa ti loše ne radi. Sve i da ima emociju, ne ugrožava te. Diskutabilno je. Ja imam mnogo drugara, ali nikad mi nije smetalo kada ode se nekim od drugara na kafu - rekla je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, tokom prethodne večeri zadrugari su gledali snimke, a jedan od njih je bio i onaj na kome Marijana sve vreme prati šta radi Cobe, zbog čega je vidno iznerviran. A po svemu sudeći, danas je njegova nervoza još više prisutna.

Pročitajte još: VRELE SCENE ZA DOBRO JUTRO! Marko odmah skočio iz kreveta, pa OVO URADIO Ani! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marijana Zonjić

#Slobodan Cobe Batjarević

#Zorica Marković

'