AKTUELNO

Previše negativne energije između njih.

Tokom noći došlo je do žestoke svađe između Miljane Kulić, Zerine Hećo, Baneta Čolaka i Bore Santane. Naime, Bane i Zerina pravili su palačinke, pa su ponudili Boru jednim, ali da ga pojede sa šećerom jer džema ima vrlo malo i to je Čolak ostavio za svoju devojku.

Ovu situaciju ispratila je Miljana Kulić koju je to iznerviralo, pa je Boru "huškala" protiv njih dvoje, a ona se upustila u svađu sa ovim ljubavnim parom.

Foto: TvPink Printscreen

Svet nije video takvu poput tebe. Takvu funjaru svet nije video - vređala je Miljana.
Ti si prohujelo sa vihorom - odbrusila joj je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Svađa koja je počela u kuhinji nastavila se i napolju. Kulićeva nije mogla da odustane od provokacija, pa ih je pratila u stopu i isprozivala ih.

Tebe ni rođena majka ne prepoznaje. Ti si najveća boleščina. Ako ne želiš da se baviš pro*titucijom, treba vremena da nađeš pravi put. Ti si davno skrenula sa puta, ali kada shvatiš biće prekasno - vređala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam da si ti zaljubljen i da vidiš samo nju, ali kad odeš kući i shvatiš neke stvari. Pogledaj kako ova tvoja priča sa protezom od pet godina. Je l' osećaš smrad dok je ljubiš? - provocirala je Kulićeva.
Nekad mislim da je zlo. Ali nije kriva jadna, ona je bolesna - pričala je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: JA TAKVE MUŠKARCE NE VOLIM! Nakon Mikijevog pokušaja sa FASCINIRA Rebeku, njih dvoje su ušli u ŽESTOK OKRŠAJ! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'