AKTUELNO

Već ima simpatiju.

Miki Đuričić, najpoznatiji pčelar u Srbiji i jedan od omiljenih stanara Bele kuće iz prošle sezone, od večeras je novi učesnik najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 2".

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što se pozdravio sa svojim cimerima, Mikija je pozvalo Drvo mudrosti i on je odmah otišao u Rajski vrt, prvi put u ovoj sezoni.

Ja rekao nikad više, pa došao opet. Vidim da se smeješ, šta da vam kažem, rijaliti piše romane. Ovu "Zadrugu" sam odlučio da budem samo Kupinski. Od autsajdera pravim zvezde, kao od Bore i Čolaka. Imam plan, da otvorim salon Miki i Gibi. Njima treba reklama. Tu ćemo da se talimo, ja njima reklamu, oni meni pare od zarade. Ideja je najskuplja, nikad se ne bi oni toga setili - rekao je Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Njegova bivša devojka, Nadežda Biljić, takođe boravi pod istim krovom "Zadruge", a pčelar je istakao da se više neće miriti sa njom.

Ne znam šta ću sa Nadeždom, prošlo je to. Šta ću ako se zaljubim u neku drugu ženu? Šta ću onda? Imam prvi pik, ali rano je, polako, zato ću kod Rade u krevet, da osmotrim - naveo je Miki.

On je dao i svečano obećanje da neće izlaziti sa sastanaka i da će poštovati Drvo, Velikog šefa ali i sve zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MIKI UŠAO U ZADRUGU! Nadežda mu jedva pružila ruku, a ovi učesnici su mu se najviše obradovali! (VIDEO)

Neću da izlazim sa sastanaka više. Poštovaću sve. Ima da sedim, neka me žiletima seku. Odlučio sam, ja sam se u prošloj "Zadruzi" naradio, išao u štalu. Ja ću da predlažem, a ovde sve neki ćuntuzi, što bi rekli u prošloj sezoni. Razvlače se po krevetima, ušli sa devojkama, našli devojke, kao mi smo par i mi smo zanimljivi, ali nisu zanimljivi - završio je novi zadrugar.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'