AKTUELNO

Bila u šoku kada je dobila čestitku od svoje majke.

Kada je Aleksandra Subotić pre nekoliko dana slavila rođendan, dobila je i rođendansku čestitku od svoje majke Ljube Pantović sa kojom je u lošim odnosima. Ona čestitku nije pročitala pred cimerima, a gledaoce je zanimalo zbog čega je to tako.

Foto: E-stock

Foto: RTV Pink

Aleksandra je dobila pitanje zašto to nije uradila, da li zbog toga što je Ljuba rekla za Aleksandru da je loša u rijalitiju ili zbog toga što je pričala o Davidu. Davidu nije bilo svejedno, zbog čega je odmah želeo da iznese svoje mišljenje, ali mu Aleksandra to nije dozvolila.

Foto: TvPink Printscreen

Ja komunikaciju sa mojom majkom nisam imala sigurno godinu dana, baš nikakvu komunikaciju. Ni za rođendane... Kada su mi stigle torta i čestitka bila sam jako šokirana. To je bilo za mene veliko iznenađenje i nisam želela da razgovaram sa ljudima u kući - rekla je Aleksandra.

Subotićeva je izjavila da joj je bilo puno srce kada je pročitala čestitku, ali da je ono što je Ljuba napisala bilo veoma dvosmisleno i da je čestitku želela da zadrži samo za sebe. Aleksandra je zatim počela da komentariše odnos Ljube Pantović i Davida Dragojevića.

Foto: RTV Pink

On je mnoge teške uvrede doživeo od te žene. Moja majka ga je vređala na gnusne načine. I da je pedofil, i da je ovakav, i onakav... Što je previše bolesno. Ja ne mogu da skačem sa čestitkom, jer sam ja mnoge ružne stvari doživela od svoje porodice. Kada sam ja slikala Davida kako kupa moju ćerku Ljuba je govorila da je pedofil. To je meni bolesno. Moj ceo život je bolestan, jer imam bolesnu porodicu - pričala je Aleksandra o odnosu Davida i Ljube.

Foto: RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marija Kulić odmah je skočila na noge govoreći kako se slaže sa Ljubom Pantović, zbog čega je nastala galama. David Dragojević je u jednom trenutku izašao napolje, a Nemanja Tošić je govorio za Dragojevića da je najbolji dečko u kući. Nešto kasnije David se vratio na sastanak i komentarisao Ljubu.

Foto: RTV Pink

Meni je teško palo, jer ja znam koliko se ja borim za Aleksandru i njenu ćerku. Njena majka je svašta pričala o meni. Moguće i da je ona postavila to pitanje. Ljuba je u Švedskoj bagerista, ona želi da uđe ovde. Ona je za mene velika nula! - pričao je David o Ljubi.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'