AKTUELNO

Mnogo su je povredili njihovi postupci!

Suzana Perović žestoko se posvađala sa MC Damirom jer joj je psovao decu, a potom i sa Zlatom Đurković jer joj je rekla da se nije lepo ponašala prema Damiru i namirnice koje je kupila je podelila sa svojom izabranom ekipom, a ne sa njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Suzu je sve ovo mnogo pogodilo, pa se požalila Adamu Đogani i Marijani Zonjić, pričajući im najpre o Zlati i njenim postupcima, a potom i o Damiru.

Meni niko ne može da kaže da nisam lepo postupila sa ovim alhoholičarom koji mi je psovao decu - pričala je Suzana za Zlatu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene su pogodili postupci ljudi kojima sam mislila da mogu da verujem. Ja sam i Zlati to rekla. Meni govori da sam loše postupila prema ovome što mi vređa decu i krade i laže celu kuću ovde. Ona Nemanju prima da jede sa njom, a mene ne. Mnogo sam se razočarala u nju - pričala je Zlata.
Ja ti dam dušu ti me povrediš. Ti za mene više ne postojiš. Nema više "Izvini" , decu mi je uvredio - rekla je Suza za Damira.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Adam i Marijana su tešili zadrugarku, a potom je joj je on predližio da podele njihovu hranu, što je Suza odbila iz svojih principa.

Ja ću ti dati da jedeš. Ja sam mislio na tebe - rekao je Adam.

Suza se setila svoje dece koja je gledaju ovako tužnu, pa se rasplakala i govorila da želi da ide kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su mi rekli da ne dozvolim da zbog njih pucam - pričala je kroz suze Suzana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledeće video-prilogu.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Adam Đogani

#MC Damiro

#Marijana Zonjić

#Suzana Perović

#Zadruga 2

#Zlata Đurković

'