AKTUELNO

Dobrojevićeva zanemela.

Ove noći su zadrugari gledali klipove koji su nastali proteklih nekoliko dana. Snimak koji je napravio opštu pometnju bio je onaj na kom Bojan Gaćeša i Jovica Putniković pričaju o tome da li bi bilo pametno da Gaćeša priđe Staniji Dobrojević.

Nakon što je video da njegov rijaliti prijatelj, Jovica, nagovarao Bojana da pokuša nešto sa njegovom devojkom, Vladimir Tomović je potpuno pobesneo.

Foto: TvPink Printscreen

Kome da priđe? Šta ti izigravaš pi*ko jedna kome on da priđe - vikao je Tomović.
On je pre toga rekao "Bio bi haos da joj sad priđem", ja sam joj rekao "Hajde joj priđi" - pravdao se Putniković.

Foto: TvPink Printscreen

Vladimir je ključao od besa i nastavio je da urla na Jovicu, a nije zaobišao ni Gašeću sa kojim već nekoliko dana nije u dobrim odnosima.

Ti si ispao pi*ka, uvlačiš mi se svkai dan, a sad si ispao pi*ka, teraš njega da priđe. Šta ti izigravaš? Ti si mi drug, on mi nije ništa. Kakav drug, on je pi*ka. Smešan si skroz. Sa njim nemam nikakav kontakt, može da prilazi kome god hoće, a ti se predstaljvaš kao moj prijatelj. Koji si ti faktor, ko si ti, da njemu kažeš da joj priđe - pitao je bivši sportista.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam njemu rekao da neće da joj priđe zato što zna da će Stanija da ga oladi - rekao je Jovica.

Svađa se nije stišavala a Tomović je nastavio da besni, dok se njegova lepša polovina, Stanija, oko koje je cela priča i krenula, nije ni oglasila.

Svako od vas može da bude mangup ali kad krenete na mene morate da spustite zvona. Dok krećete na žene niste moj nivo - zaključio je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VRELI SNIMAK ŠOKIRAO ZADRUGARE! Nevena Arsić bacila pogled na Gaćešinu INTIMNU REGIJU, a onda se on popeo na sto i svima pokazao čime raspolaže! (VIDEO)

Mislim da si ti za mene spreman - odbrusio mu je Gaćaša.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Bojan Gaćeša

#Jovica Putniković

#Vladimir Tomović

'