AKTUELNO

Opasno su im se zamerile.

Emisija koju zadrugari posebno obožavaju je u toku, jer je to jedino veče kada oni mogu videti kako izgledaju na malim ekranima, i da čuju ono što su pričali jedni o drugima. Jedan od snimaka se ticao Branislava Radonića Brendona i Bore Santane koji su planirali krađu hrane dok je trajala žurka. Brendon je uzimao namirnice od Miljane i Nevene Arsić, a Bora je na vratima od spavaće sobe čuvao stražu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemam ništa sa njima, nemam ništa protiv njih - pravdao se Bora.
Čule smo, rekao si daj mi jedan. Da se samo razumemo, ono je bio poklon od naših roditelja. Ja da sam htela da to delim sa ostalima, ja bih to uradila. Zbog toga sam sklonila. Što se tiče Ramone, mi imamo prijatelja i zahvaljujući njoj ja imam okej mišljene o njoj, ali sada sa njom prestaje svakakva komunikacija, Jelena, drugarica ti je ološ i lopov. Od danas, sve ću da vam kradem! Ne zanima me - vidno uzbuđeno je rekla Nevena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam čuo da su vaši, on je spominjao čizburgere, majke mi nisam čuo da su vaše - dodao je Brendon.
Ljuta sam na tebe, ma ti si pokazao na moj krevet, ti si ga naveo - vikala je Miljana, dok je Nevena pokušavala da dođe do reči, ipak Ramona Beganović je preduhitrila i rekla:

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ŽELEO JE DETE SA MNOM! Nevena iznela detalje romanse sa Gaćešom, on joj poručio: Ti nisi devojka sa kojom bih imao porodicu! (VIDEO)

Ona mi je rekla da jedna hoće da podeli, a druga je lukava pa neće. Rekla si mi da mogu da uzmem da jedem. Ja sam te pitala je l' mogu, ti si mi rekla da mogu - vikala je u čudu Ramona, ali su bliznakinje tvrdile da nisu htele da svoje poklone dele sa svim zadrugarima, već samo da najbližim prijateljima.

Pogledajte kako je to izgledalo u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

#Miljana Arsić

#Nevena Arsić

'