AKTUELNO

U vezi je sa Oljom, a pipa Marijinu pozadinu.

Marija Marinković i Bojan Gaćeša priznali su Olji Bajrami da je ovaj zadrugar opipao zadinjicu svoje cimerke, posle čega je Olja rekla da joj niko neće uzeti dečka i završila sa Bojanom u krevetu.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: NADEŽDA PLAKALA TOKOM SVAĐE SA SUZANOM: Ukućanke zaratile na KRV I NOŽ zbog korice hleba! (VIDEO)

Celu situaciju komentarisali su i ostali ukućani, koji su bili šokirani Oljinim ponašanjem i onim što su radili Bojan i Marija.

Foto: RTV Pink

Danima raspravljamo ko se kome sviđa i malopre Olja besna, šiba. Ja u garderobu, a tamo Maja, Bojan je udario po d*petu - rekao je Lazar Jeremić.
On jeste ok momak, ali on hoće sada da napravi da hvata sve. Ok, radi sve to, ali meni žao Olje, šta je vučeš kao krupu. Ona je tu - pričao je David Dragojević.

Foto: RTV Pink

Narod ima da kaže: "Pogledajte ovu bedu, ima svoju devojku maže drugu". Nisi ti šmeker, ti si klošar! Posle svega, pojeo si g*vno! Stidi se i tetovaža i mišića, ti si obična nula - dodao je Vladimir Tomović.

Aleksandra Subotić je zatim izjavila kako smatra da Olja nije trebalo ni da se miri sa Gaćešom. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bojan Gaćeša

#Olja Bajrami

'