separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

GRIZE JE SAVEST! Mina se POKAJALA zbog odnosa sa Jovicom, pa ZAKUKALA: IGORE, VOLIM TE, KRIVO MI JE ŠTO SAM IMALA BILO ŠTA SA NJIM! (VIDEO)


Ipak joj nedostaje.


Mlada Mina Vrbaški je odmah po ulasku u ''Zadrugu 2'' ostvarila malo prisniji odnos sa Jovicom Putnikovićem. Iako je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka, ona se tih dana nije setila da pomisli na svog dečka Igora Terzića i njegov stav o celoj njenoj situaciji sa Jovicom.  Dani su prolazili, a nju je danas uhvatila griža savesti pa se osamila sa Aleksandrom Subotić koja joj je dala dobre savete.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Igore ja te volim, krivo mi je što sam bilo šta imala sa ovim dečkom, želela bih da te čujem - tužno je izgovorila Mina.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ja ne mogu ovde da budem sama, baš mi ne prija samoća ovde, osećam se zapostavljeno, ali ipak ne vidim mene i njega zajedno. Jeste on predobar dečko i lep je, ali mene grize savet. Sve bih dala da ga čujem, da mu kažem da ga volim - rekla je Mina dok je Aleksandra predlagala da ide kod Drveta mudrosti i traži poziv sa njim.

Da li će Drvo mudrosti izaći u susret Mini i dopustiti joj da se čuje sa Igorom ostaje nam da saznamo u narednim danima. 

Kako je rekao razgovor između njih dve pogledajte u video-snimku ispod.

I. R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti