AKTUELNO

Jako je pošten dečko - rekla je ona.

U toku noći prvog izbacivanja iz ''Zadruge 2'', zadrugari su shvatili da dani prolaze, a samim tim i da je vreme da otkriju po nešto više o sebi. Upravo to su činili Dorotea Jovanović i Tomislav Panić tako što su se odvojili od ostalih kako bi prokomentarisali zadrugare, ali i Nemanji Tošić i Adamu Đogani koji pokušavaju da ostvare bliskiji odnos sa njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nisam ušla u rijaliti da budem sa nekim u vezi, ovo je šou, ovo je rijalti. Može neko da me uzme za ruku, ali ne sme da pređe granicu i od tada me ne smara. Ispoštovao je i svaka mu čast - rekla je Dorotea misleći na Nemanju Tošića koji je navalentno šarmirao danima.

Pročitajte više: LUNA SHVATILA SVOJU GREŠKU: Deanu sam rekla da se skloni jer je ZAUZET! (VIDEO)

Sa druge strane, Adam ne pokušava kao Nemanja da ne šarmira kao on i zato mi je on jako kul i kulturan. Ne pravi smicalice. Jako je pošten dečko, ne mogu da budem u društvu osobe koja pravi smicalice - pohvalila je Adama i navela osobe sa kojima je ostvarila dobru komunikaciju:
Brendon, Zlata, Zorica, Sandra i Nataša. Sa Ramonom ne mogu da nađem zajednički jezik. Dodala bih tu i Deana, sa njima mogu da komuniciram normalno. Ti, iako si jako namazan, ali si prema meni dobar. Sudija me uvredila samo tako, a ja sam je branila, vrlo je namazana - rekla je na šta se Toma nadovezao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kome sam ja zanimljiv, ja ceo dan ćutim - upitao je Toma.
Možda nisi zanimljiv ovde, ali jesi napolju, publici - završila je Dorotea.

Pogledajte kako je tekao razgovor između njih u video-klipu ispod.

I. Radulović

#Dorotea Jovanović

#Tomislav Panić

'