AKTUELNO

Kako će reagovati kada shvati ko je u pitanju?

Miljana Kulić, aktuelna učesnica "Zadruge 2", postala je poznata javnosti zbog svoje opsesije prema poznatim ličnostima. Ona je bila ludo zaljubljena u nekoliko pevača sa domaće javne scene i pratila ih je svakodnevno.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ SPAVA U NJEGOVOJ MAJICI! Posle Lune i Kija URADILA ISTO I IZAZVALA BURNE REAKCIJE! (FOTO)

Jedan od muškaraca koji su bili Miljanina "meta" je Mišel Gvozdenović. Ipak, ono što malo ko zna, jeste da je jedna aktuelna učesnica bila u vezi sa Mišelom.

U pitanju je Nevena Arsić, atraktivna plavuša na koju su već mnogi zadrugari bacili oko.

Kako je već poznato da je Kulićeva oštra prema svojim suparnicima svi smo u strahu kako će reagovati ako u Zadrugu stigne ova informacija - rekla je Nevenina drugarica.

Foto: Pink.rs

Nevena je od kada je ušla u karantin u strahu šta će se dogoditi ako Miljana Kulić sazna da je bila u vezi sa Mišelom. S obzirom da je Miljana bila luda za njim. Kako je već poznato da je Kulićeva oštra prema svojim suparnicima svi smo u strahu kako će reagovati ako u Zadrugu stigne ova informacija - završila je prijateljica atraktivne zadrugare.

Kako će Kulićeva reagovati kada sazna da je njena cimerka bila u vezi sa čovekom u kog je ona bila ludo zaljubljena, videćemo uskoro.

Pink.rs

#Miljana Kulić

#Nevena Arsić

'