AKTUELNO

Zapala mu za oko!

Povodom rođendana Davida Dragojevića, Veliki šef je organizovao žurku na kojoj su zadrugari imali priliku da se opuste i uživaju. Ovaj trenutak je savršeno iskoristio Lazar Jeremić kako bi se približio Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, se nije odvajao od modne blogerke skoro cele večeri i svaki momenat je koristio da joj udeli kompliment i zagrli.

Prelepa si, majke mi - rekao je Lazar Luni, a ona mu se samo zahvalila i nastavila da igra.

Foto: TvPink Printscreen

Muzika je nastavila u istom ritmu, a Đoganijeva je sve vreme njihala svojim kukovima što je još više doprinelo da Jera ne skine pogled sa nje. Međutim, ona mu nijednim gestom nije pokazala da joj se dopada i trudila se da budu na pristojnoj razdaljini, a kada joj je postalo sumnjivo njegovo ponašanje upitala ga je da li je muva.

Ne majke mi. Ne kažem da neću kasnije, ali sada ne. Ja kad se zaljubim, ja sam totalna budala - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Jeremić je predložio blogerki da će joj praviti i ručak i pobrinuti se da se oseća ugodno pored njega, na šta je Đoganijeva pristala.

Da li će se između njih dvoje razviti ljubav i da li će on biti taj koji će zauzeti Slobino mesto, ostaje da saznamo u narednim danima.

Pročitajte još: RONILA KROKODILSKE SUZE! Darija sedela UPLAKANA u izolaciji, a onda je Mirko Gavrić pokušao da je smiri! (VIDEO)

Kako je izgledala njihova konverzacija pogledajte u nastavku.

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'