AKTUELNO

Uputila pregršt komplimentata na Đukićev račun.

Danas je u jutarnjem programu TV Pink "Novo jutro - Dea i Sarapa" gostovala Pinkova zvezda i bivša zadrugarka Zorana Stefanov. Iako je najgledaniji rijaliti na ovim prostorima napustila pre superfinala, Zorana je ostavila veliki trag u prvoj sezoni ovog programa koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Foto: TvPink Printscreen

Mlada pevačica je ovom prilikom otkrila kakav je njen odnos sada sa bivšim dečkom iz rijalitija Filipom Đukićem, kao i zašto je on bio toliko neodoljiv za većinu pripadnica lepšeg pola u Beloj kući.

Ne znam šta je to tačno bilo sa Filipom jer se ništa konkretno nije desilo. Ja sam se u tim nekim trenucima, kad ti je potrebna nečija nežnost, pažnja i muška ruka, zaljubila. To što se desilo sa Filipom ja to pripisujem tom zatvorenom prostoru. Ja sam svoje emocije znala da kontrolišem, ne bih sebi dozvolila da ispadnem neko ko trči zbog ljubavi. Pozdrav za Filipa. On je jako inteligentan dečko, kreativan, zanimljiv i sve drugo što pokriva te njegove mane koje ima. On zna da izmami osmeh ne samo ženskog pola nego svih ljudi, simpatičan je. Jako je autentičan i specifičan, i to je možda ono što kod njega privlači - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UPUTIO JE KIJI? Nakon što je doneo konačnu odluku da se RAZVEDE, Sloba poslao JAKU PORUKU! (FOTO)

Iako se njihova ljubav neslavno završila, Zorana ima samo reči hvale za Filipa, a šta će on reći kada sazna za ovo, ostaje nam da saznamo.

Kompletno Zoranino gostovanje u jutarnjem programu pogledajte u nastavku.

R. L.

#Filip Đukić

#Novo jutro

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'