AKTUELNO

Ona smatra da nema potrebe da se čuje sa bivšim zadrugarom.

Ana Korać je večerašnja gošća u emisiji "Narod pita superfinaliste". Jedno od neizastovnih pitanja bilo je ono o odnosu koji je lepa crnka imala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Ani je u emisiji pušten snimak sa mnogim situacijama u kojima se Koraćeva našla sa Janjušem dok su bili u Beloj kući.

Foto: Pink.rs

Družili smo se, imala sam podršku od njega. Sad gledam izgleda ružno, ljudi mogu da pomisle "Bože šta ovi rade". Bilo je par zadrugara koji su znali da se mi šalimo i da imamo dogovor. Mi smo svaki sat proveli zajedno. Ja sam se posle nekih pitanja udaljila. Kad pogledam te snimke stvarno to izgleda bezveze. Između nas ništa nije bilo, to je bila sve igra. Mi nismo u kontaktu sada, nema potrebe. Zadruga je završena on ima svoju porodicu, mi smo svoju igru završili tamo - rekla je Ana.

Druga gošća u večerašnjoj emisiji, bila je Goca Džehverović koja je takođe dala svoj komentar na celu ovu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ANA PRIZNALA DA SE ČULA SA ACOM ŽIVANOVIĆEM POSLE ZADRUGE, pa otkrila: Sa Janjušem sam imala dogovor! (VIDEO)

Mladi sve to tako komentarišu, to je sprdnja i igra. Ja to ne podržavam. Kad gleda njegova žena, to niko ne zna da li je to igra ili privlačnost. To su njeni dečaci, i Anđelo je bio njen dečak. Ona se igra sa tim dečacima ali oni to ne shvataju kao igru. Janjuš to tako nije shvatio, znam koliko je bio ljubomoran na Anđela. Njemu je nedostajala ta njena blizina. Sa njene strane je to bila igra, šalila se i jednostavno joj je prijala ta blizina. Stvari je držala pod kontrolom jer je bila pametna, ali to je moglo da bude mnogo širih razmera - rekla je Goca.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'