AKTUELNO

Pevačica smatra da Goca vodi glavnu reč.

Zorica Marković je prva od 23 finalista koja je napustila rijaliti "Zadrugu". Nju su u studiju u Šimanovcima dočekali Dušica Jakovljević i novinari koji su imali mnoštvo pitanja za ovu sveže izbačenu ukućanku.

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica je bez dlake na jeziku, kakva je bila i u Beloj kući, prokomentarisala šta misli o ljubavnom trouglu čiji su glavni akrteri Luna Đogani, Slobodan Radanović i Kristina Kockar, ali i o ljubavnom paru Teodora Džehverović i Anđelo Ranković.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogi dovode u pitanje iskrenost Gordane Džehverović kada je u pitanju Anđelo kao Teodorin izabranik. Mnogi smatraju da se ona potajno kaje i da žali što Teodora nije izabrala Kristijana i da se trenutno zbog Teodore pravi da podržava tu vezu, mišljenje iz tvog ugla - glasilo je pitanje novinara za Zoricu.
Dovela ih je u red pošteno. Goca mi je prestroga za Teodoru. Čudi me da je i Anđelo sluša. Žali ona za Kristijanom i te kako - rekla je Zorcia i dodala da od njihove veze nema ništa napolju.

Foto: Printscreen Youtube

Da li je Zorica u pravu i da li će ovo dvoje zaljubljenih golupčića nastaviti svoju vezu napolju, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: JA MISLIM DA BI SLOBA PRE BIO SA NJOM: Zorica Marković po izlasku iz Zadruge otkrila da li je pevač privrženiji Kiji ili Luni! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'