AKTUELNO

Novinar dao iscrpne detalje.

Ognjen Amidžić večeras je ušao u Belu kuću i pre izbacivanja popričao sa Milanom Miloševićem, koji je jedan od najboljih analitičara svih događaja iz Zadruge. Očekivano, on je prvo pričao o Kiji, Slobi i Luni.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Milan je rekao da je za sve kriva Lunina ljubomora.

Svaki konflikt sada prerasta u fizički obračun, što je stvarno van svake pameti. Žurka koja je trebala da kruniše sve pretvorila se u životinjsko carstvo. Teške reči, uvrede, posle toga sve deluje mirno, ali bolje je tako, veruj mi. Upravo sada je Luna pokazala, njene godine ne dozvoljavaju da iskontroliše. Taj njihov interni dogovor da će biti okej kad izađu, ona ne može da obuzda ljubomoru, nema svest o bračnoj zajednici. Sve je samo to zato što se Sloba prilepio Kiji. Ona njega namerno pravi ljubomornim sa Markom, rekla mi je da je on bolesno ljubomoran na njega. Čim on sa Kijom, ona sa njim. Ona je molila Drvo da ide Sloba u bioskop jer ide Marko. A njemu, Marku, to sve odgovara, te priče ga drže ovde - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Novinar nije štedeo reči ni za Luninu majku, Anabelu Atijas, a evo šta je još rekao o njoj.

Anabela vodi svoj rijaliti napolju. Pokušava da manipuliše. Ona ne želi ništa loše, hoće da pomogne ćerki svojoj ali na pogrešan način. Samo pravi gore. Kada je rekla Anabela da smo Zorica, Miljana, Mića i Milan neprijatelji, to je napravila samo gore. Mene to ne zanima, ali dovoljno je dve reči da baciš devojci koja je naivna i to je to. I danas je napravila haos, zbog emisije. Jer su Sloba i Kija zajedno došli u emisiju. Danas je pokazala opet i rekla da ne može. Čak je i Drvo pitala što je ljuta na mene - rekao je on.

Foto: Printscreen Youtube

Milošević je kao i uvek bez dlake na jeziku pričao o bračnom paru Kristini Kockar i Slobi Radanoviću.

Danas je bila poslednja emisija radija Amnezija. Između Kije i Slobe su se opet primetile varnice. Opet su ostali su kao dvoje dece, seli su da pričaju. On definitivno pokazuje nesigurnost, ali hajde da mu poverujem da voli obe žene - završio je Milošević.

Pročitajte još: SHVATIO JE DA JE POGREŠIO! Sloba napokon priznao: KIJA TO NIJE ZASLUŽILA! (VIDEO)

Milan je rekao i šta misli o Nadeždinom izlasku, a o svemu detaljnije možete pogledati u narednom video-snimku.

N.V./ D. B.

#Rijaliti Zadruga

'