separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

PRESKOČILA OGRADU I OTIŠLA! Nadežda pobegla iz Zadruge! (VIDEO)


Pevačica izgubila kontrolu i svojevoljno napustila rijaliti.


Jedna od najburnijih noći je iza učesnika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga". Pored mnogih svađa i okrđšaja dogodila se i jedna potpuno neočekivana situacija.

Nadežda Biljić je svojevoljno napustila luksuzno imanje nadomak Beograda tako što je preskočila ogradu u ekonomskom delu dvorišta. Pevačicu nisu uspeli da smire cimeri a nije reagovala ni na mnogobrojna upozorenja obezbeđenja.

Autor: RTV Pink reality - printscreen

Nju je pogodilo nervno rastrojstvo Lune Đogani koja je fizički nasrnula na svog bivšeg, oženjenog, dečka Slobu Radanovića. Nakon ovoga, Biljićeva se posvađala sa Borom Santanom, koji je Nadeždu izbacio iz takta spominjanjem njenog verenika, Mikija Đuričića.

Pusti mi nogu! Zato što sam po*izdela i pun mi je ku*ac više Lune Đogani! Pusti mi nogu! Praviš mi problem da mi se cela kuća smeje, i ovako mi se smeje. Je*eni Bora Santana koji ne podnosi Mikija, mene pod*ebava - vikala je Nadežda dok je pokušavala da preskoči ogradu.

Autor: RTV Pink reality - printscreen

Obezbeđenje je na sve načine pokušavalo da je odgovori od ove namere, a i Milan Milošević je odmah došao kako bi je urazumio.

Nadežda, Milan je, hajde smiri se - ponavljao je Milošević.

Autor: RTV Pink reality - printscreen

Ljudi pustite mi noge! Pustite mi je*ene noge! Boli me ku*ac! Neću da se maknem odavde dok mi ne pustiš nogu - bila je uporna Nadežda.

Drama se ubrzo okončala a Biljićeva se našla sa druge strane ograde. Ona je svojevoljno napustila rijaliti i zbog toga se čeka odluka Velikog šefa. 

Autor: RTV Pink reality - printscreen

Sada se čeka pismo Velikog šefa kojim će svi biti obavešteni o konačnom ishodu.

Ovu dramu koja se odigravala u ranim jutarnjim satima možete pogledati u snimku koji sledi.

S. K. / R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti