AKTUELNO

Poslušali originalne verzije pesama sa kojima će se predstaviti.

Na Televiziji Pink vas večeras očekuje pravi spektakl koji će pripremiti ukućani rijalitija "Zadruga". Posle tri uspešne "Zadrugovizije" sledi još jedno muzičko takmičenje na kome će stanari Bele kuće pokazati svoj talenat.

Foto: Printscreen Youtube

Veliki šef je zadrugarima tokom popodneva na velikom ekranu pustio originale pesma sa kojima će se predstaviti kako bi mogli da još jednom da provežbaju koreografiju i zablistaju na sceni.

Foto: Printscreen Youtube

Ovu priliku su maksmalno iskoristile Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković koje će se predstaviti sa pesmom "Romale, romali" koju u originalu izvodi Ana Nikolić, a sada su izvele deo koreografije kao pripremu za večeras. Ostale numere su pažljivo slušali kako bi se na najbolji mogući način predstavili publici i žiriju.

Foto: Printscreen Youtube

Vaši omiljeni zadrugari će večeras nastupati od 22h, zato ne propustite i budite uz Televiziju Pink i uživajte uz "Zadrugoviziju 4".

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: VRIŠTALA DOK JE DOZIVALA MAJKU I MOLILA ZA POMOĆ: Ana Korać preplašena POBEGLA IZ SOBE, evo šta ju je zadesilo! (VIDEO)

Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Gordana Džehverović i Filip Đukić takođe pripremaju koreografiju za večerašnji nastup, a kako je to izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'