AKTUELNO

Pevačica otkrila i sa kojim zadrugarima će sigurno ostati u kontaku.

Prethodne noći, najgledaniji rijaliti na ovim prostorima je napustila Tanja Jovićević nakon što je izgubila u duelu od Anđela Rankovića. Ona je po izbacivanju iz Bele kuće razgovarala sa Dušicom Jakovljević u studiju televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Malo sam se potresana, jer smo se Žuta i ja onako opraštale. Tako je uvek kad nađem srodnu dušu pa moram da odem. Ali srešćemo se za par dana, drago mi je da sam je upoznala - rekla je Tanja.

Rok legenda je objasnila i zašto joj je učešće u Zadruzi toliko značilo, ali i kako dozivljava prethodnih devet meseci, koje je provela pred kamerama najpopularnijeg rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih želela da se zahvalim televiziji Pink i svima koji su mi pružili priliku da se upustim u ovu avanturu, što sam upoznala ove, malo šašave ljude. Ovo je bila prva Zadruga, novi projekat, ja sad ovaj rijaliti svet mnogo drugačije gledam. Imala sam priliku da se predstavim kao ja, kao osoba koja funkcioniše isto tako i u normalnom svetu. Ja ne mogu devet meseci biti neko drugi, uvek reagujem na svoj način. Ponekad sam se pitala, kako sam toliko strpljiva, smirena, to sam naučila. Ponosna sam na sebe i ponosna sam na ljude koji su mi ukazali poverenje - navela je Tanja.

Foto: TvPink Printscreen

Jovićevićeva je objasnila i ko joj je još, pored psa Žute, prirastao za srce i sa kojim zadrugarom će definitivno nastaviti druženje nakon 20. jula kada će se održati finale "Zadruge".

Oseća se tenzija, nervoza. Blizu je kraj i svi su se umorili i sami od sebe. Neće biti ništa od opuštanja, jer je ovo šou program takmičarskog karaktera. Ovo su svi vrlo hrabri ljudi. Ovaj rijaliti nije samo igra. Rodila su se prava prijateljstva između mene i Baneta, Bore i Matore. Matora ima Sanju, ali ona ceni kategoriju prijateljstva kao takvu. Sa Andrijanom sam jako bliska, ona nikada nije promenila svoj odnos prema meni. Moje prijateljstvo sa Nadeždom i Mikijem je takođe veoma interesantno i mislim da će se nastaviti - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ANĐELO ĆE EKSPLODIRATI OD SREĆE: Teodora priprema neverovatno iznenađenje za njega, a evo o čemu se radi! (VIDEO)

Kompletan razgovor Dušice i Tanje pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Tanja Jovićević

#Zadruga - RTV Pink

'