AKTUELNO

Đekson je svim silama branio svoju devojku.

Na adresu Bele kuće stiglo je pismo u kojem je Veliki šef naglasio da svaki takmičar ponaosob mora da na porodičnom sastanku reši svaki problem, nedoumice i konflikte.

Zadrugari su jedni drugima sasuli sve u lice, a onda je Andrijana Radonjić ustala i rekla da joj jedna situacija nije bila najasnija, a zbog čega je izbila velika svađa.

Ja sam čula od Matore da je Žuti rekao Milanu da sam ja rekla da se skloni od mene, ja za to nisam znala - rekla je Andrijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam ja rekao, ne se*i mala - rekao je Žuti.
Šta si rekao? Ja sam rekla šta je meni Matora rekla - ponovila je Radonjićeva.

Nemanja Đerić Đekson je u tom trenutku odmarao u dnevnoj sobi, a kada je čuo da je njegova devojka brutalno napadnuta on je odmah započeo raspravu sa Radosavom Žutim, a obezbeđenje je odmah sprečilo fizički okršaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Koga ćeš ti da napušavaš, seljačino? Od svake sp*dnje ste napravili ozbiljnu stvar, glupirate se i za ovo nije Žuti kriv, on je samo neiskusan. Kad nemate ozbiljnu temu, od toga pravite sp*dnju. Ja više to ne radim, da ne bi bilo klipova i svega. Ja jedva čekam da izađem odavde da ne pazim šta pričam! - rekao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora i ja smo sedeli tamo i Žuti je došao da kaže kako je njemu neko rekao da je to njihovo mesto - pokušavao je da objasni Milan.

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Radosav Žuti

'