AKTUELNO

Bivši partneri u nikad gorim odnosima.

Prethodna noć u Beloj kući protekla je u veoma burnoj atmosferi jer su zadrugarima puštani video klipovi. Jedan od najupečatljivijih bio je snimak na kom se jasno vidi sa je Slobodan Radanović poljubio svoju supurgu, Kristinu Kockar.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Zbog ovoga, Slobina devojka sa kojom je prevario Kiju, Luna Đogani načisto je pobesnela pa je usledila žučna svađa bivših partnera. Nakon što su raspravljali u ekonomskom delu dvorišta, Luna i Sloba su došli ispred izolacije i razgovarali o svemu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i Andrijanom Radonjić.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Đeksonovo i Andrijanino društvo ih nije sprečilo da započnu još jednu svađu u toku koje su pale mnoge teške reči i uvrede.

Rekao mi je Milan da mu je Kristina rekla da si ti njoj u hotelu pričao da je ovo sa mnom bio samo s*ks. Ne verujem ja nikome ništa. Ne mislim da si to rekao ali to nije daleko od istine. Ljubav ne postoji, to sam sigurna, sa tvoje strane, sa moje postoji. Ono što imaš sa mnom to je ljubav. Svako se vraća onome što želi - prebacivala je Luna svom dojučerašnjem dečku.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Veruj im svima, nadam se da si me lepo ispljuvala sa njima. Pošto veruješ u sve, veruj im i to. Da, bio sam fejk. Znam ja da ti mene bockaš tako. Ja sigurno ne želim da se vraćam onome što sam imao - rekao je Sloba.

Đoganijeva je nastavila da tvrdi kako je sada sigurna da je ona njemu predstavlala samo prolaznu avanturu a da je Kija osoba koju istinski voli.

Imao si divnu osobu pored sebe koja ti je davala savete. Gadno mi je kad vidim da pljuješ po nečemu a bilo ti je lepo. Ne vidim koji je problem postojao u tvom braku. Samo ti je s*ks falio. Ali vratiće se i to, veruj mi. Skine se gola, malo je gledaš i poželećeš da je kr*sneš. Možeš da zamisliš da sam ja, pa je onda k*eši kao da imaš mene - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ti si mentol. Hoćeš da budeš bezobrazna sad? Vidim da ti ne prija moje društvo - besneo je Radanović.

Mlada modna blogerka je prebacila Slobi da mu ona govori samo istinu dok je on njoj odbrusio da nju boli muški polni organ. Međutim, dok je to izgovarao nije ni slutio kakav će odgovor dobiti.

Ja nemam penis, valjda si video dok si me... To je sažaljenje, rekao je da hoće to da uradi bezbolno da me ne povredi - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Prekini više. Začepi. Ti si neuračunljiva u ovakvim situacijama. Samo razmišljaš crno - urlao je pevač.

Nakon ovoga, Radanović je napustio svoju devojku kao i Andrijanu i Đeksona koji su sedeli sa njom, i uputio se ka Beloj kući.

Vratila su mu se osećanja prema gospođici. Ja sam kriva što se sve ovo desilo, ja sam ga terala da se miri sa ženom, da se tamo žvali iza škode. Ti i ja nikad nismo postojali. Njen ćale je zagrlio, a moja mama ga nije zagrlila - vikala je Luna.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA ZBOG SLOBE GRCALA U SUZAMA: Ne mogu da verujem da sam se ja udala za takvog čoveka! (VIDEO)

Marš! Tvoja mama... Marš u pi*ku materinu, j*bem li ti mamu, klošarko jedna - psovao je Sloba dok je odlazio.

Nemanja i Radonjićeva su pokušali da uteše Lunu, ali to im nije polazilo za rukom. Oni su spomenuli Radanovićeve roditelje koji, kako kažu, vole blogerku i podržavaju njihovu vezu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Neću ja da budem sa njegovim matorcima, hoću sa njim da budem bre. Neću ja da budem sa Draginjom i Dušanom koji mene vole. Teraj se bra u ku*ac. Boli me du*e, neću da ga vidim više u životu, lažov jedan. Ja u životu nisam videla da neko toliko laže. Ja sam sebe napravila ljubavnicom, ponizila sebe i svoju porodicu, zbog koga? Zbog ku*tona! Da je bar bilo vredno - rekla je Đoganijeva razočarano.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Kada je Đekson napustio devojke, Andrijana je prišla Luni, grlila je i tešila dok je blogerka plakala i žalila se na situaciju koja ju je snašla.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'