AKTUELNO

Njoj je njegova odluka bolesna!

Tokom današnjeg popodneva Veliki šef je obavestio zadrugare da će se u ponedeljak organizovati po četvrti put muzičko takmičenje "Zadrugovizija". Svi ukućani su bili oduševljeni ovim saopštenjem pa su se istog momenta "bacili na posao" smišljajući kako će se predstaviti u najboljem svetlu.

Slobodan Radanović je uputao svoju devojku Lunu Đogani da nastupi zajedno sa njim i Milanom Miloševićem na sceni, na šta je ona pristala. Čuvši to Slobina supruga Kristina Kockar, odmah mu je prebacila, a svoje nezadovoljstvo pevačevim izborom je podelila sa ukućanima.

Foto: Printscreen Youtube

U jednom trenutku Drvo mudrosti je Kiju pozvalo kako bi saznalo kako teku pripreme za muzički spektakl i da li je ona odabrala sa kim će nastupati.

Sara, Teodora i ja smo u grupi. Pevaćemo pesmu od Ministarki "Boing 747", bićemo stjuardese, tako da Veliki šef treba da nam obezbedi ekstra male kostime - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvce je bilo znatiželjno kakvo ona ima mišljenje s obzirom na to da će Sloba kao svoju partnerku izabrao Lunu.

Ja sam čula da on peva sa svojom ljubavnicom i Milanom. Moj mozak meni ne dozvoljava da mislim da je to normalno, zato što je pevao sa mnom, koja sam mu žena, a sada hoće sa ljubavnicom, meni je to nenormalno, bolesno. Meni to ne ide u glavu. Nešto sam posle čula da je Luna odustala, nadam se da neće odustati. Nisam trebala da komentarišem, trebala sam da pustim da se kanale. Slobodno neka nastupaju, to govori o njima, a mi ćemo se potruditi da budemo fenomenalne. Dobro sam, samo moje vaspitanje, mozak, etika mi ne dozvoljava da pomislim da to može da bude normalno. On je moj muž, uskoro neće biti. Mene je malo sramota, pošto njega nije ništa sramota - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kockareva je takođe Drvetu dala predlog da ona i Ana Korać odrade tajni zadatak kako bi dobile nagradu. Naime, pošto se Nemanja Đerić Đekson svuda po Beloj kući ispotpisivao, one su došle na ideju da prefarbaju svaki Đeksonom potpis, što se Drvcetu dopalo. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: NE SLUTI DA JE MERKAO KIJU?! Posle burne noći Anđelo se JADAO Teodori, EVO ŠTA MU JE ONA REKLA! (VIDEO)

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'