AKTUELNO

U dobrim su odnosima.

Bane Čolak često je pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" znao da spomene svoju majku Jasminu, koju je domaća javnost imala priliku da upozna kroz gostovanja u studiju "Zadruge" gde dolazi da podrži sina.

Foto: RTV Pink

Međutim, ono što je zanimljivo jeste da Bane nikada nije spominjao svoga oca Dragana i njegovu porodicu. Izvori bliskom ovom zadrugaru tvrde i da je Čolak često znao da se posvađa sa svojim prijateljima kada mu neko komentariše tatu.

Foto: RTV Pink

Sedeći danas u dvorištu sa Milanom Miloševićem, Nemanjom Đerićem Đeksonom, Andrijanom Radonjić, Zoricom Marković, Markom Miljkovićem, Lunom Đogani i Borom Santanom, Bane je počeo da priča o svom ocu, ali i o maćehi i polubratu koji žive u Beloj Crkvi.

Minino godište, ja se sećam on se rodi, ćale i ja odemo tamo, on ovolicki, daju ćaletu bebu... Kao da je juče bilo. Moj ćale ima drugu ženu isto se zove Jasmina, kao moja majka. Trećeg avgusta rođena, moja majka drugog avgusta. Nije mogao da je preboli! Imam samo jednog polubrata i jednog rođenog brata - pričao je Bane.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Bane Čolak

'