AKTUELNO

Zadrugarka bez dlake na jeziku priznala kakav je njen stav po pitanju ovih ukućana.

Zorana Stefanov koja je pre samo nedelju dana ponovo ušla u Zadrugu, odlukom glasova publike ipak ju je ponovo napustila.

Iako je ona bila vidno iznenađena zbog toga, ona je raspoložena stigla u studio, a voditeljka Dušica Jakovljević obavila je jedan razgovor sa njom koji je bio i više nego zanimljiv.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam Andrijani pokušavala da objasnim da ako je to tako brzo puklo, onda tu prijateljstva nije ni bilo. Bilo mi je jako žao što se to desilo Sanji, a moglo je sve da se reši. Zamerila sam Andrijani, jer je vrtela priču u krug, a ništa se nije razrešilo. Najbolje je reći istinu i saseći sve u korenu, nije bitan ishod, bitno je da se završi. Sanja nije morala da posumnja da će je Andrijana izdati za neku veliku stvar. Ne znam o čemu se radi, ali verujem da postoji nešto. Andrijana je meni posle rekla da su to bili novinski natpisi, jer je i ona bila van rijaltiija pa se vratila, pa je verovatno pročitala nešto - rekla je Zorana.

Veliku pažnju javnosti privukao je strasni odnos u hotelu između Nemanje Đerića Đeksona i Andrijane Radonjić, a Zorana je i na to imala komentar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kroz ovih nedelju dana, imala sam vremena da vodim teme oko Sanjinog i Andrijaninog odnosa. Matora svaki put prevrće priču da neko ima nešto protiv njihovog opredeljenja. Andrijana ima stav o tome, ali nije rekla na pravi način. Nisam tu da je branim, ali stvarno smo pokušavali da joj objasnimo da treba da bude direktnija, jer ovako ispada da je mutava i da nema stav. Andrijana dosta razmišlja o svemu što se desilo sa njom i Đeksonom. Ja mislim da nije došlo do se*sa i verujem joj. Svako bi posumnjao da je bilo nečega, a ona zna stav njenog oca - priznala je Zorana.

Zorana je iskreno razgovarala sa voditeljkom, a kako je imala želju da prokomentariše ljubavni trougao koji čine Sloba Radanović, Kristina Kockar i Luna Đogani, ipak nije imala objašnjenje za sve što se dešava između njih.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam Slobu pitala: Šta ti radiš, odluči se!? Sa jedne strane Kija koju ne znaš kako voliš, onda sa druge Luna gde njegove emocije kao nisu dovedene u pitanje. Onda je on rekao da voli obe, tako da ne mogu da shvatim, nadam se da će se razrešiti - rekla je Zorana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Zorana Stefanov

'