AKTUELNO

Gostovanje Slobine majke bilo joj je veoma interesantno.

Prethodne noći, kompletnu situaciju u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima prokomentarisala je Nadica Zeljković, majka aktuelne zadrugarke Kristine Kije Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Nadica se osvrnula na izjave Draginje Radanović, majke Slobodana Radanovića, njenog zeta, koja je takođe bila gošća u studiju televizije Pink pre nekoliko dana.

Bilo je vrlo interesantno. Meni je bilo drago da je uspela da se popne uz ove stepenice, ona je starija žena i bolesna je. Drago mi je što je uspela i da se izbori sa Miljaninom mamom, ja bih se odmah predala. Šalim se - rekla je Nadica.

Foto: TvPink Printscreen

Kijina mama je odlučila da se osvrne i na čuvenu tortu sa venčanja, koju su Radanovići često pominjali kao glavni razlog sukoba njihovih porodica.

Kristina ne jede torte osim te plazma torte koja je bila na njenoj svadbi. Meni je malo degutantno da pričam o njihovom braku kao da on počinje od te torte. Čuvena "afera torta". Kristina je htela da na svadbi bude ta jedna torta i ja sam je u tome podržala. Nas dve smo zajedno organizovale tu njenu svadbu. Njihova veza, odnosno celokupni brak, bio je pet godina. Njen brak je počeo onog trenutka kad je ona počela da živi sa njim. Torta može da se zanemari, brak je počeo pre pet godina - rekla je Kristinina majka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA SAZNALA ŠTA JE SLOBA REKAO ZA NJENE RODITELJE pa pobesnela: SMRADE! BLAM ME JE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Draginja Radanović

#Kristina Kockar

#Nadica Zeljković

#Slobodan Radanović

'