AKTUELNO

Obe okrenule leđa Radanoviću.

Nakon što su svi zadrugari videli snimak na kom za vreme žurke Luna Đogani flertuje sa konobarom, učesnici su dali svoje mišljenje o svemu.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba Radanović, Lunin bivši dečko koji je prevario i ostavio svoju suprugu, Kristinu Kockar pred milionskim auditorijumom sa modnom blogerkom, naveo je da nije iznenađen ovakvim ponašanjem Đoganijeve jer joj to nije prvi put.

Foto: TvPink Printscreen

Kada ga je Luna pitala zašto ju je onda tokom celog prethodnog dana posmatrao dok je bila na bazenu, Sloba je rekao da je to radio "iz sažaljenja". Đoganijeva je zbog ovoga načisto pobesnela pa mu je uputila niz provokacija.

Gledao si me zato što sam jadna? Ološu, 'alo, ćuti tu, sram te bilo! Pogledaj se u ogledalo. Idi tamo i miri se sa svojom ženom - vikala je Luna uzrujano.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se osetila direktno prozvanom, celu situaciju prokomentarisala je i Kija.

Ja sam nakon one večeri ostala pri svom stavu, niti ga gledam, niti me zanima. Što se mene tiče mogao je da se udavi u svojoj povraćci. Znaš da ti ne bih prešla preko ovoga, prešla bih ti kolima preko lobanje. On zna da mu ja stvarno ne bih prešla preko ovakvih stvari, ali meni se ovo nikad nije desilo, prvi put mi se desila ovakva stvar. Osećanja su osećanja, ja sam takva osoba da ne bih prešla preko takvih stvari. Ali nisam takva sa njim, prema njemu sam slaba i njemu prelazim preko mnogih stvari - rekla je Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE PONELA TITULU NAJVESELIJE ZADRUGARKE! Goca lomi sve pred sobom! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'