AKTUELNO

Radanović ovakve reči još nije čuo od blogerke.

Zadrugarima su noćas puštani klipovi nastali prethodnih dana u Beloj kući. Kako su mnoge situacije, naročito oko ljubavnog trougla, bile potpuna enigma kako za učesnike tako i za gledaoce, ovi snimci razrešili su sve tajne.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, u emisiji "Amidži šou" Kristina Kockar i Sloba Radanović priznali su da se vole i naveli kako će najverovatnije dati drugu šansu svom braku. Međutim, po povratku na imanje, pevač se naprasno ponovo zbližio sa Lunom Đogani, sa kojom je i prevario Kiju.

Prethodne noći, zadrugarima je pušten klip na kom se vidi kako Sloba odlazi u izolaciju kod Lune i daje joj čokoladu, nakon čega nastaje svađa između njega i Kije. U nastavku snimka, prikazana je Kristina koja se posle rasprave sa suprugom gušila u suzama, a kada joj je Radanović prišao nastala je nova svađa.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IMA PODRŠKE ALI I KRITIKA: Nadica otkrila šta Slobini i Kijini sugrađani misle o njihovom pomirenju! (VIDEO)

Trebalo je da te pljunem u facu kad si povraćao, pi*ka ti materina, bezobrazna. Svi mi kažu da ne treba da ti pomažem, ja ti prilazim - govorila je Luna dok je gledala ovaj objedinjeni snimak.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su pogledali ceo klip, zadrugari su masovno osudili ponašanje Radanovića, a Đoganijeva je imala veoma burnu reakciju na ono što je videla.

On je pi*ka! Gade jedan, odvratan si. Posle kad te je ona odj*bala došao si kod mene. Ko si ti, predstavi mi se, sa kim sa ja bila? Gledaj ti svoja posla. Smešan si kao bioskop, odvratan si. Bolje mi lupi šamar nego ovo da mi radiš - vikala je modna blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

To kad kažeš da se sa nekim ne bi pomirila ali bi imala ono, to je onda u redu - prebacivao joj je Sloba.

Podsetimo, Luna je pre nekoliko dana izjavila kako se ne bi pomirila sa svojim bivšim dečko Veljkom Ražnatovićem, ali bi vrlo rado sa njim ponovo upražnjavala intimne odnose. Ova izjava je jako zasmetala Radanoviću, koji joj je upravo to i prigovorio prethodne noći.

Nemoj ti moje stvari da uplićeš u ovo. Ti si bolestan, treba da se lečiš. Što si posle došao da mi pričaš one stvari u izolaciji? Odgovori mi - vikala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Tako sam se osećao u tom trenutku. To sam mislio u tom trenutku - rekao je Radanović.

Kristina se nije uplitala u ovu raspravi i na sve njihove komentare ostala je nema. Međutim, Đoganijeva je potpuno pobesnela pa je sasula niz uvreda na račun svog bivšeg dečka.

A sad si promenio mišljenje? Jedan dan prema njoj, jedan dan prema meni, pa gde se bolje ubaci. Ti si prebolestan čovek. Bićemo svi troje zajedno. Ti ne smeš da izgovoriš rečenicu "Bog sve vidi" - bila je vidno uzrujana Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ne želim da se branim od ovoga jer smatram da ništa loše nisam uradio - završio je Sloba.

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'