AKTUELNO

Njena izjava je nasmejala sve učesnike.

Da zatvoreni prostor neverovatno podgreva emocije, dokazuju mnogobrojni ljubavni parovi u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruga". Ipak, za osećanja ove zadrugarke niko do sada nije znao.

Prethodne noći, Rajski vrt je posetila Miljana Kulić, koja je ponudila Drvetu mudrosti jednu tajnu u zamenu za cigarete.

Foto: TvPink Printscreen

Mogu da ti otkrijem svoju tajnu, tuđu neću, jer nisam izdajica. Mnogo sam zaljubljena u Anu Korać, pukla sam i hoću da idem kući. Ne, ja se ne šalim, iskrena sam. Video si da mi je loše, to je zato što sam se zaljubila. Meni se na Ani sviđa apsolutno sve, dobrota, harizma. Toliko sam se zaljubila da ne mogu ni jednu manu da joj nađem. Ne sviđa mi se što se mnogo šminka, mnogo je lepša kad je prirodnija. Plašim se da joj to kažem, pogubila sam se - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Iako Drvo nije poverovalo u Miljanine reči, trudnica je svakako zaslužila svoju nagradu zbog neverovatne domišljatosti i mašte, pa je dobila jednu paklicu cigareta.

Nakon izlaska iz Rajskog vrta, Kulićeva je ispričala Ani Korać šta je rekla Drvetu, a svim zadrugarima je ova situacija bila veoma zanimljiva i smešna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVI ZADRUGARI SU MU BILI NAROČITO INSPIRATIVNI: Bane napisao pesmu posvećenu njima, oduševićete se kada je čujete! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Ana Korać

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'