AKTUELNO

Disrecija isprozivala Slobu ali i Teodoru.

U večerašnjem razgovoru Mace Diskrecije sa Ognjenom Amidžićem, učesnica koja je danas proslavila 27. rođendan, iznela je svoje impresije o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

Ona se prvo požalila da je jako razočarana ponašanjem svojih cimera koji nisu verovali da joj je majka čestitala rođendan.

Tužna sam, Milan Milošević mi je pokvario rođendan. Produžio se rijaliti, pa sam i zbog toga tužna. Tu su čestitke i baš sam oduševljena, drago mi je bilo da to pročitam. Nisam želela da slavim rođendan zbog Milana, počeli su da me provociraju. Rekli su mi da pokloni koje sam dobila vrede 400 dinara. Rekli su da na čestitkama nije rukopis moje majke, na sve načine je pokušao da dokaže da me se majka odrekla. Svi su se potrudili oko tih čestitki i malo mi je falilo da zaplačem. Ljudi su me ubili ovde u pojam. Ćazimivici (Teodori) smeta i što se ja tuširam redovno, što vodim intimnu higijenu. Ja sam solo igrač. Sloba, ja ga zovem Zloba, se odlično igra i sa jednom i sa drugom (sa Kijom i Lunom). On je idealan za neku seriju, ne mogu da verujem da tako dobro glumi. U kući možda ima dve osobe sa kojima pričam, to su Miljana i Tanja. Od muškaraca nemam pijatelja ovde - rekla je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Diskrecija je objasnila i kako bi se ona ponašala da je na mestu Kristine Kije Kockar koju je suprug, Slobodan Radanović prevario pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani, a Kija je sada na korak od odluke da mu oprosti.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da žena treba da drži do sebe, ako je jednom bio švalerčina, biće uvek. Ja to sebi ne bih dozvolila, presekla bih to. Jer se on igra i sa jednom i sa drugom - rekla je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRODAVAO JOJ PRIČU? Sloba pričao Luni da će biti zajedno nakon Zadruge, a onda se okrenuo Kiji! (VIDEO)

Kompletan razgovor pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'