AKTUELNO

Ovim gestom će joj pokazati koliko joj je stalo do nje.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su se u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" prepustile emocijama i deklarisale se kao "bisek*ualke". Iako im je u početku bilo teško da ovo priznaju, posle dužeg perioda su shvatile da jedna bez druge ne mogu i pred milionski auditorijumom ozvaničile svoju vezu.

Matora je posetila Drvo mudrosti kako bi ga zamolila da joj pomogne da priredi svojoj simpatiji iznenađenje povodom osmomesečnice. Jovana je istakla da iako plavuša nije romantična duša, male znake pažnje koje joj ona pruži jako ceni.

Foto: Printscreen Youtube

Nama je 28. osam meseci, to nije mala stvar. Volela bih da joj ovaj boravak bude lep i da uživa naredne dane. Što se mene tiče može da bude svećnjak pored jezera. Sanja danima doživa suši, ako ne što se mene tiče onda može čizburger, ako ne ja ću da joj spremim tunjevinu, iako to ne voli,a li samo nam je to ostalo. Ima da se kupe oni lampioni gde zapališ sveću, zamislite želju i pustite u nebo, to je bilo jako romantično - ispričala je Matora svoje želje.

Foto: Printscreen Youtube

Drvo mudrosti joj je obećalo da će se potruditi da joj obezbedi ono što je ona naručila kako bi obe uživale u svom danu.

Pročitajte još: BRUTALNO! Zorana PROGOVORILA O LUNI, SLOBI I KIJI: Ja bih se dogovorila sa tom drugom i šutnula bih ga! (VIDEO)

Dok je Matora smišljala iznenađenje za svoju simpatiju, to isto je radila i Sanja u društvu Sare Reljić. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'