AKTUELNO

Za ovakav spektakl mora da se potrudi.

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke započeli su svoju vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima i važe za jedan od najstabilnijih ljubavnih parova u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink reality - printscreen

S obzirom na to da im se približava još jedna mesečnica, Vojke je imao jednu molbu za  Velikog šefa, pa je zbog toga prethodne noći razgovarao sa Drvetom mudrosti.

Je l' mogu da te zamolim da za 25. maj napravimo neku foru jer je meni i Sari mesečnica. Nemam neke posebne zahteve već samo nekako da obeležimo. Neka čokolada, poklončić... Zavisi šta bi ti mogao da mi obezbediš - rekao je Vojke.

Foto: TvPink Printscreen

Razmišljao sam o tome, ako može dronom da se dovuče neki natpis. Da visi zastava sa natpisom za nju, i pohovana čokolada, jer ona to voli. Na tom natpisu bi pisalo "Saro, volim te" - objasnio je svoju ideju reper.

Drvo je pristalo na ovaj Vojketov predlog, ali za uzvrat je on morao da uradi nešto. Kako je u Zadruzi na snazi zadatak "Neobične pojave", juče je u Beloj kući bila bivša devojka Nemanje Đerića Đeksona a Vojke je dobio zadatak da o tome popriča sa reperom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VRUĆI SELFIJI IZ ZADRUGE! Evo kako izgledaju učesnici kad ih novinari slikaju u nezgodnom trenutku! (FOTO)

Tvoj zadatak je da odeš kod Đeksona i da se fino ispričate o tome, kada je zadatak na zadatak neće se računati kao prekršaj - reklo je Drvo.

Foto: TvPink Printscreen

Možemo da popričamo, nije nikakav problem - pristao je Vojnović.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Nemanja Đerić Đekson

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

'