AKTUELNO

Imaju pravo samo na tri greške!

Nakon što su ukućani saznali da je Andrijana Radonjić novi vođa, stiglo je još jedno pismo Velikog šefa koji je stanare najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" obavestio o veoma zanimljivom zadatku koji im može omogućiti lagodan život sve do finala.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, Veliki šef ima specijalni zadatak za sve vas. Važno je na početku da znate da je najvažniji da budete najskoncentrisaniji. U danima koji dolaze neobične pojave će biti česte. Sve što budete videli ili primetili morate ignorisati. Zadatak svih vas je da ignorišete neobične pojave u Zadruzi. U narednim danima se može svaki dan svašta očekivati u vašem malom gradu. Imate pravo na samo tri greške. Imajte na umu da vam uspeh u ovom zadatku može obezbediti lagodan život sve do finala - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Ukućani su bili oduševljeni zadatkom koji su dobili, a nakon čitanja pisma nekoliko zadrugara iznelo je svoje mišljenje.

Foto: RTV Pink

Ja ću početi da haluciniram! Meni je ovo jako zanimljivo. Bilo bi zanimljivo da obezbeđenje uđe i šeta golo ili da Darko Lazić dođe ovde i ide po imanju. Nadam se da neću odreagovati ni na jednu čudnu pojavu i presrećna sam što se rijaliti produžio, ja bih ga produžila i za još mesec dana nakon ovoga - govorila je Miljana Kulić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'