AKTUELNO

Ova brutalna svađa iznenadila je sve.

Žestoka svađa koja je uzdrmala javnost i prekinula emisiju u studiju dogodila se između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića. Naime, Miljana Kulić je u intervjuu sa Ognjenom Amidžićem otkrila kako je ukućanin priznao da u Nadeždu nije zaljubljen, a onda je to rekla i pred ostalim takmičarima.

Bes koji se u tom trenutku javio u njoj naterao ju je da mu se u rehabu odmah obrati zbog toga, a onda ga je naterala da se zbog tih reči obračuna sa Miljanom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki je poludeo zbog toga toliko da je obezbeđenje odmah krenulo ka njima, jer je Miki Nadeždu izbacio iz sobe tako što je počeo da je pljuje i vređa, a onda je sebe udario kamenom po glavi, jer nije mogao da veruje da ona veruje nekom ko je izazvao bezbroj rasprava u kući.

Ti veruješ Miljani Kulić! Teraš me da se svađam sa trudnom ženom! Mrš! Je*em li vam sve, svima! Ti si glupača, budalo bolesna! Je*em li ti mamu! Hoću da izađem, hoću da izađem! - vikao je Miki dok je na sve načine pokušavao da napusti Zadrugu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi u Zadruzi bili su vidno potrešeni zbog ove scene, a kada je uvidela šta je ovim potezom postigla, Nadežda je upala u ozbiljan konflikt sa Kulićevom.

Ja neću da se ovo dešava, neću da me novinari sada podižu zbog ovoga! Ona neke stvari ne može da govori, njemu ovo ne treba, bre! Neću više da ga vidim posle svega što mi je rekao! - rekla je Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To su bile njegove reči pre emisije: ,,Da li stvarno mislite da sam zaljubljen?" Ja ću reći večeras produkciji: Ili psihopata ili ja. Ja nisam bolesna, mentalno sam zdrava. Rekao je to u sestre se kunem - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ću svoje da isteram, mnogo ste se opustili i počeli ste da se za*evate sa mnom! Dovodite me do te granice! Boli me ku*ac više za sve, a sve će ovo ići preko mojih leđa, ali na ovome se neće završiti! Trudnu ću te tući budeš li se još jednom zakačila za mene! Zaboravila si koliko sam ja luda! - vikala je Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Đuričić se jedva smirio dok je prepričavao zadrugarima šta se zapravo dogodilo, a kada je Biljićeva pokušala da mu se približi žestoka svađa se nastavila.

Ja ne verujem njoj, samo nisam htela da dozvolim da budeš kreten, neću da dozvolim da kad nisi tu ispituju posle!
Ti ne možeš sebe da odbraniš, a ne mene! Budalo nepismena, sad ću ja zbog Miljane Kulić da se raspravljam! Koliko treba da si glupa da ti Miljana napravi ovo? Glupačo! - rekao je Miki.

Kada se situacija smirila, Đuričić je razmislio o svemu što se dogodilo, a onda je zaključio da Nadežda definitivno ima psihički problem i da je to jedino prouzrokovalo ove brutalne scene.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle ovoga momentalno sam se odljubio! Ona veruje Miljani Kulić, ja sam samo rekao: Da li je moguće da se vidi da sam zaljubljen? Ja sam time potvrdio! Ja sam shvatio da je ona luda, ona je slučaj! Ja sam pet puta rekao da se mane nje, ona je došla i dere se na mene! Ja sam u šoku šta je ona rekla, šta ona traži? Ona mene nije upoznala! Ja treba sa Miljanom da se raspravljam da bih njoj nešto dokazao, Bože dragi! Ona je luda, ona stvarno nije normalna!

K.Ristić

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'