AKTUELNO

Ukućanke pokazale više nego što treba.

Tokom jutra Veliki šef je budio zadrugare novokomponovanim hitovima uz koje su Teodora Džehverović i Ana Korać prve ustale i provokativno zaigrale.

Pevačica je na prve zvuke otišla do garderobera kako bi se presvukla, a zatim uradila nešto neuobičajeno. Naime ona je skinula gaćice, pa njima obrisala svoju intimnu regiju nakon čega je obukla čist donji veš.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to vreme, mlada Ivanjičanka je u svom krevetu u kratkoj majici igrala. Svakim njenim pokretom ona se pomerala, pa je već po ko zna koji put pokazala čime raspolaže.

Nakon toga je ustala iz kreveta i otišla da obuče provokativni crveni kupaći kostim kako bi bila spremna da uhvati prve znake sunca. Ana je potom prošetala svoje golišavo telo Belom kućom i igrala u ritmu muzike.

Foto: TV Pink Printscreen

Da podsetimo, Koraćeva, otkako je sunce obasjalo ovo velelepno zdanje neprestano menja svoje kupaće kostime, a ukućani svakodnevno hvale njen stajling.

Pročitajte još: SLOBA IH POGLEDAO U OČI I PRIZNAO SVE: Luna je pokazala NERAZUMEVANJE, a Kiji sam uradio mnogo težu stvar! (VIDEO)

S obzirom na to da su ukućanke deo ovog rijalitija skoro devet meseci, a kako se bliži kraj one su se previše opustile i ne razmišljaju o kamerama koje ih svakodnevno snimaju.

Pink.rs

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'