AKTUELNO

Nedvosmisleno priznala emocije prema Radanoviću.

Prethodne večeri zadrugari su odgovarali na veoma škakljiva ali uvek interesantna pitanja novinara. Pripadnike sedme sile ponovo je najviše zaintrigirao ljubavni trougao, koji čine Slobodan Radanović, Kristina Kockar i Luna Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je na samom početku emisije otkrila da se oseća jako dobro naročito zbog toga što se kraj rijalitija bliži i što će uskoro rešiti svoj odnos sa suprugom.

Pratili smo jednu od najžustrijih svađa koja se dogodila između tebe i Slobe. Tada je tebi "pukao film" pa si čak i krenula na njega, palo je mnogo teških reči. A već ujutru si ga tražila po Zadruzi i pitala da li mu treba obrok. Koje to osećanje te navodi na takav postupak - pitao je Kiju novinar najbržeg portala u Srbiji, pink.rs, Darko Tanasijević.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubav. To me tera na akcije posle svađe, to je brak. Ja bih volela da nije tako i da bi trebalo to da presečem. Sve će se znati kada izađemo odavde za 10 dana, šta i kako. Ono što mene vraća nakon svađa jeste ljubav. To nije zaljubljenost, ljubav je kada vidiš mane i loše strane svog partnera a opet si tu za njega. Jednostavno, volim ga i to je to, ljubav prema mužu - rekla je Kristina potpuno otvoreno.

Foto: TvPink Printscreen

Na ovo, nikad transparentnije, priznanje svoje supruge, Radanović nije imao nikakvu reakciju već je nastavio da crta, pa nije čak ni podigao glavu i pogledao je. Slobina devojka, Luna Đogani, sa kojom je pevač prevario Kockarevu, takođe nije imala nikakav komentar na ovo Kristinino izlaganje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SLOBA NE OSEĆA KRIVICU ZBOG SVOG POSTUPKA: Ponovo bih otišao i proslavio godišnjicu sa Kijom! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'