AKTUELNO

Prebacila mu zbog njegovog ponašanja.

Dok je trajala žurka u Beloj kući povodom rođendana Nemanje Đerića Đeksona, zadrugari su se okupili u dnevnoj sobi i uživali u današnjem repertoaru. Raspoloženje Slobe Radanovića nije bilo na zavidnom nivou, dok su Luna Đogani i Kristina Kockar uživale uz ritam muzike.

Foto: TV Pink Printscreen

Blogerka je jedan deo vremena sedela prekoputa Slobe i pevala zamišljeno, dok su kamere uhvatile da je njegov pogled u nekoliko navrata bio uperen u Đoganijevu.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TV Pink Printscreen

Na današnjoj listi pesama za žurku našla se pesma "Fuck you all the time". Svi ukućani su bili oduševljeni ovim izborom, a Radanović se naprasno pokupio i napustio žurku. Videvši ovo, Luna je nakon nekoliko trenutaka otišla za Slobom u sobu kako bi saznala pravi razlog njegovog odlaska.

Što si pobegao na onu pesmu? - upitala je Luna Radanovića.
Na onu pesmu nisam uopšte pobegao, je l' ti to rekao Milan? - upitao ju je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja zna za tu pesmu već odavno, ona mi je rekla kad smo pričale... Šalim se, sprdam se, oraspoloži se malo - pričala je Luna Slobi.
Gledaš me kao da smo stranci, mislim jesmo, ali ne toliki. Ali si se istripovao - rekla je blogerka.

Njihov razgovor je kratko trajao, a Đoganijeva je izašla iz sobe pod izgovorom "da ne želi da ga smara". Da li se Sloba zaista pronašao u ovoj pesmi ili je jednostavno želeo samo da razbistri misli ostaje da saznamo.

Pročitajte još: ANDRIJANA POŽELELA U ZEMLJU DA PROPADNE: Duško naveo nju i Đeskona kao prve zadrugare koji bi trebalo da napuste rijaliti! (VIDEO)

Kako je Sloba gledao Lunu dok su bili na žurki, kao i njihov razgovor u sobi, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'