AKTUELNO

Da li deli njihovo mišljenje?

Sloba Radanović je u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" nakon samo sedam dana prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani. Proteklih osam meseci njihova ljubav je cvetala, ali od trenutka kada je Kija priznala da i dalje voli Radanovića, između njih dvoje se sve menja.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da se pevač još uvek ne izjašnjava sa kojom će napustiti ovaj rijaliti, u Radiju Amnezija je održana anketa gde je milionski auditorijum dao svoj sud o ovom ljubavnom trouglu.

Sa Kijom. Sa Lunom. Sa Kijom. Sa Kijom. Sa Kijom. Jovan je ovde, zovem iz Dervente, Sloba treba da izađe sa svojom ženom Kristinom. Dubravka ovde, ja sam za to da pobedi ljubav, treba da izađe sa Lunom. Ja sam iz Šipova, treba da izađe sa Kijom. Ovde Nada Obrić, ja glasam za Kristinu, ja sam bila ta da se uvek spasi institucija braka. Ovde Žikulica, glasam za Kiju. Ovde Toma, ja sam uvek za to da izađe sa najlepšom devojkom, Lunom. Neka izađe sa obe, ali ako moram da se opredelim, neka izađe sa Lunom. Ja sam za to da izađe sa Kijom, ja mislim da treba da izađe sa ženom, Kristinom - Milan je simulirao glasove slušalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko pogledate glasove, možete zaključiti da je većina slušalaca dala šansu bračnom paru Slobi i Kiji, a da li takvo mišljenje ima i Sloba ostaje da saznamo.

Pročitajte još: NISAM JA KLINKA, ON JE MOJ MUŽ! Kija ŽALI Lunu zbog onoga što joj je priredio Sloba! (VIDEO)

Kako je proteklo glasanje možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'