AKTUELNO

Nisu planirale odnos!

Prošle noći stanari najglednaijeg rijaliti programa "Zadruga" imali su priliku da pogledaju šta su to oni, ali i njihovi cimeri radili proteklih dana. Ono što niko od njih nije znao, jeste da se dogodila akcija između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković.

Foto: RTV Pink

Dok su gledali snimak svog intimnog druženja, Jovana i Sanja su spustile glave, a Stankovićeva je u nekoliko navrata nogom dodirivala Matoru. Nakon što su svi videli šta se desilo, Tomićeva je priznala da je bila bliska sa ovom ukućankom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Da preživim još i ovo... Mene je sramota! Prvo da objasnim ono što se čuje "tap-tap", to je lopta! Malo smo se zanele. Otišle smo sa namerom da spavamo i eto. Mene je sada jako sramota. Ja nisam smela da izađem napolje od sramote kada smo uradile ovo. Čuje se lopta ono što udara, a ono što mljacka to je ljubav. Iskreno! Debil! Nismo išle namerno da to radimo, a bubice su bile na nama. J*bi ga! - govorila je Matora.

Foto: RTV Pink

Sanja Stanković nije imala komentar, a posle Jovaninog izlaganja Miki Đuričić je svojim cimerkama udelio nekoliko saveta kada su u pitanju intimne akcije u ovom delu "Zadruge".

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'