separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

reality

POTPUNI HAOS U BELOJ KUĆI! Viktorija IZGUBILA ŽIVCE, prosipala vodu po Beloj kući, a onda je Lepi Mića POČEO DA URLA (VIDEO)


Preko glave joj je da ona čisti a drugi da prljaju.


Danas je Veliki šef poslao pismo na adresu Zadruge sa instrukcijama da je neophodno srediti i očistiti luksuzno imanje nadomak Beograda, nakon sjajne žurke koja je održana prethodne noći.

Autor: TvPink Printscreen

Zadrugari su se, na čelu sa Lepim Mićom kao ovonedeljnim vođom, oglušili o ovaj zahtev, pa su nastavili sa uobičajenim aktivnostima.

Ovakav ishod najviše je zasmetao Snežani Mišković Viktoriji koja je počela da besni. Nju je isprovociralo to što Marija Ana Smiljanić, Filip Đukić i Maca Diskrecija u potpunosti ignorišu čišćenje Bele kuće iako su oni najviše toga prethodne večeri isprljali.

Autor: TvPink Printscreen

Teodori Džehverović je takođe zasmetalo što Marija Ana čak nije ni ustala iz kreveta dok su oni pokušavali da očiste jaja koja je ona polupala u naletu besa.

Zbog svega toga, Viktoriji je "pukao film" pa je počela da poliva vodom dnevnu sobu i sto. Lepi Mića je podržao ovaj pevačicin potez, što je nju samo dodatno nerviralo. Miljana Kulić je takođe prokomentarisala da Viktorija ima pravo da prosipa vodu jer ona jedina čisti Zadrugu poslednjih osam meseci.

Autor: TvPink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti