AKTUELNO

Pevač nije znao šta ga je snašlo.

Kristina Kockar i Sloba Radanović su svoj brak doveli u pitanje pevačevim ulaskom u rijaliti "Zadrugu". Naime, on je u Beloj kući uplovio u ljubavnu romansu sa blogerkom Lunom Đogani i svoju suprugu prevario pred milionskim auditorijumom.

Foto: TV Pink Printscreen

Od trenutka kada je Kija postala ravnopravan učesnik rijalitija zajedno sa Lunom i Slobom, odnos između ovog ljubavnog trougla je prošao kroz mnogobrojne turbulencije.

S obzirom na to da niko ne može da ostane ravnodušan i ne prokomentariše šta misli o ovim ukućanima, Kija je otkrila zadrugarima kakav sud ima Vojislav Šešelj o njima.

Foto: Printscreen

Dobro ti je Šešelj rekao, slušala sam. Nisam na vreme skontala da dolazi on, čula sam se sa njegovim sinom i rekao mu da ti pošalje jednu poruku - obratila se Kristina svom suprugu.
Šta je rekao? - Bio je znatiželjan Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Rekao ti je da budeš dobar i da voliš svoju ženu. Da budeš dobar prema svojoj ženi - prepričavala je Kija.
Mislim da se ni Šešelj toga ne seća - dodao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Čini se da su Kijine reči nisu prijale Slobi, pa je sve vreme družao povijenu glavu i tako ignorisao sve ono što je ona rekla. Za sve to vreme Luna je sedela pored njega, ali suzdržana.

Pročitajte još: Sloba i Kija u šoku zbog njenog poteza: LUNA IM DRHTAVIM GLASOM ČESTITALA GODIŠNJICU BRAKA, a OVO je jedva izgovorila! (VIDEO)

Kakva je bila Lunina reakcija dok je slušala ovo, možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'