AKTUELNO

Hvataju se za slamku.

S obzirom na to da su se stanari Bele kuće oglušili o pravila Velikog šefa, on je odlučio da im ukine neke od osnovnih stvari zbog kojih će zadrugarima biti otežan život u rijalitiju.

Naime, zbog toga što je nekolicina ukućana spavala u nedozvoljeno vreme i pušila cigarete na zabranjenom mestu, ukućani nisu imali struje, a tokom današnjeg dana nestalo je i vode.

Foto: Printscreen Youtube

Budući da zadrugari nisu imali na čemu da skuvaju kafu, nekolicina njih je došla na ideju da u dvorištu zapali vatru kako bi ostvarili ono što su zamislili. Obezbeđenje je tada uletelo trčećim korakom u Belu kuću kako bi ugasilo plamen i zadrugarima uskratilo ovo zadovoljstvo.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon nekoliko trenutak, vatra je ponovo počela da bukti, a ukućani su iskoristili tu priliku da dokuvaju kafu, a osoblje iz obezbeđenja se ponovo vratilo u Zadrugu kako bi dovršilo započeti posao.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PROKLETSTVO VLADA U ZADRUZI: Takmičari posle sirena OSTALI BEZ STRUJE, evo kome je to najteže palo! (VIDEO)

Pošto su se zadrugari oglušili o pravila Velikog šefa, on je rešio da ih kazni, a to je pokazao i ovim postupkom. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'